Yhteystiedot

Ruoka ja riippuvuus -hanke
Myllyhoitoyhdistys ry

Sanna Runsala

Projektipäällikkö, KTM, pedagoginen pätevyys. Vanhempainvapaalla 13.9.2018 alkaen.

0400 438 122

sanna.runsala@myllyhoito.fi

”Koen toiminnalliset riippuvuudet intohimokseni, ja erityisesti minua kiinnostaa ruokaan ja syömiseen kohdistuva riippuvuus. Haluan työni kautta tutkia tätä ilmiötä ja löytää keinoja ihmisten auttamiseksi. Valmistun vuonna 2018 yhteisöpedagogiksi (YAMK). Vapaa-ajalla luen ja joogaan sekä parannan maailmaa rakkaiden ihmisten kanssa.”

Suvi Björkqvist

Projektiasiantuntija, Sairaanhoitaja YAMK

040 572 4993

suvi.bjorkqvist@myllyhoito.fi

”Pidän hurjasti työstäni Ruoka ja riippuvuus –hankkeessa. Aihealue on mielenkiintoinen ja pidän niin ammattilaisten kouluttamisesta kuin toipujien kanssa työskentelystäkin. Ennen hankkeeseen mukaan tuloa tein sairaanhoitajan työtä Jyväskylän terveysasemilla 13 vuoden ajan. Vapaa-ajallani viihdyn läheisteni seurassa ja pidän kävelylenkeistä musiikin tahdissa. Lemmikkieläimet ovat myös lähellä sydäntäni.”

Jutta Salmela

Ravitsemusterapeutti, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, psykologian opiskelija

044 355 4872

jutta.salmela@myllyhoito.fi

”Olen kiinnostunut erityisesti syömiskäyttäytymisessä ilmenevistä haasteista ja syömiseen liittyvästä psykologiasta. Toivon, että voin tarjota tukea mahdollisimman monelle hallitsemattomasta syömisestä kärsivälle. Vapaa-aikanani nautin luonnossa reippailusta ja ystävien kanssa höpöttelystä.”